if (isset($popup_css)) : ?> endif; ?>
Tiện ích
Cẩm nang
MÔ TẢ CÔNG VIỆC
- Monitor the quality of products by employee’s manipulation during the production period to be in line with quality standard of the Company.
- Checking incoming material to make sure it meets the specification include take sample, do analysis at Laboratory and review the COA
- Monitor Pest control, GMP and hygiene: review the status of pest control situation in each department, review of correction & prevention action, internal audit review and statistic all relative data for review of pest control action …etc.
- Follow up the production process and make the analysis for relevant samples
- Do traceability of product to define the problem relative to quality
- Follow up the non-conformity products & recall process of products with corrective action.
- Implement the organoleptic testing: flavor and taste test, triangle test (training and verify panelist).
- Implement 5s in laboratory department.
- Support the activities in the ISO 22000 system
Xem Thêm
YÊU CẦU CÔNG VIỆC
- Graduating from University or College with the major in food chemical, food technological or microbiological
- Master knowledge of HACCP, BRC, ISO 22000, IFS are necessary
- Getting over 2 years experienced working for manufacturing in food & beverage industry
- Ability to work in high pressure, well-organized, planning, solving problem
- Cross-communication, team work
Xem Thêm
QUYỀN LỢI
- Lương +Phụ cấp + Thưởng hàng tháng
- Ký hợp đồng lao động và tham gia bảo hiểm đầy đủ cho người lao động theo luật
- Thăng tiến nội bộ đối với nhân viên làm việc gắn bó lâu dài
- 12 ngày nghỉ phép / năm
- Xem xét tăng lương, tăng cấp bậc
- Khám sức khỏe định kỳ hàng năm
- Du lịch hằng năm, party cuối năm.
Xem Thêm
Video/Ảnh mô tả
Mức lương
Thỏa thuận
Cấp bậc
Nhân viên
Yêu cầu kinh nghiệm
2 - 5 năm kinh nghiệm
Ngành nghề
Giới tính
Nữ
Bằng cấp
Bằng Tiến sĩ
Loại hình làm việc
Toàn thời gian
Số lượng tuyển
2
Nơi làm việc
Địa chỉ chi tiết
Chưa cập nhật
Ngày đăng tin
25/09/2020
Chia sẻ